Opvallen tussen de reguliere post

[vc_row][vc_column width=”1/1″]

In de digitale wereld worden de traditionele wenskaarten steeds zeldzamer. Hoeveel kaarten had jij dit jaar met kerst? Even een digitale kaart via een online leverancier of een zelfgemaakte foto via de email. Het is zoveel makkelijker.

Maar wat doet het met de ontvanger? Is een persoonlijke, handgeschreven kaart in de brievenbus niet veel leuker? En opvallender! Bovendien zie je bij een digitale kaart meteen van wie deze is en bij een gedrukte kaart heb je altijd nog een beetje spanning. Ga je raden als je het handschrift op de enveloppe denkt te herkennen?

Met Valentijn wil je juist niet dat de afzender meteen bekend is. Dan wordt via email iets sturen een stuk lastiger. Het toch veel leuker als je op je werk een handgeschreven Valentijnskaart krijgt. En de kans is groot dat je secretaresse de enveloppe niet open maakt. Het is waarschijnlijk persoonlijk.

Bolster & Pit heeft met deze kennis een leuke actie bedacht om met potentiƫle relaties in contact te komen. Een persoonlijke Valentijnskaart. En als je nieuwsgierig bent en je kijkt op de achterzijde dan staat daar www.vanwieisdezevalentijnskaart.nl

De echt nieuwsgierigen komen dan op een speciale pagina van Bolster & Pit.

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]