Online marketing

In een nutshell:

Online marketing is niet meer alleen een website hebben. Het gaat  veel verder. Kies je voor Online marketing, dan selecteer je bewust de juiste online kanalen die bijdragen aan de realisatie van de doelen van jouw product/merk. Die doelstellingen kunnen overigens erg verschillend zijn. Zo kun je de naamsbekendheid willen vergroten, meer bezoekers generen, klantenloyaliteit versterken of bijvoorbeeld de conversie willen verhogen.

Een online strategisch plan is van grote waarde om inzicht te krijgen hoe je doelgroep en waar je doelgroep acteert en hoe we deze kunnen inspireren om te laten doen wat wij willen 🙂

We helpen je graag met jouw volgende online stappen. Maar we maken ook hele eenvoudige - door de klant zelf aan te passen - websites in Wordpress of desgewenst andere platforms.

Bekijk ook deze voorbeelden:
ONLINE MARKETING // GRAPHIC DESIGN // ADVERTISING // EVENT MARKETING // GUERRILLA MARKETING // RETAIL MARKETING // MULTIMEDIAAL // SALES PROMOTION

Of ga terug naar de homepage

Share this Post

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.