Grafisch design

Image
Image

Net op het moment dat je de zee in wil gaan zie je kwallen. Met deze app kun je vooraf kijken of er bij jouw favoriete strandje kwallen zijn gesignaleerd. Eventueel kun je daardoor gewoon een ander strandje kiezen voor je in je auto stapt. Bolster & Pit heeft het logo en de huisstijl ontwikkeld maar ook de graphics voor de app.

Met de app kunnen strandliefhebbers op Ibiza gemakkelijk kwallen melden en anderen helpen bij het voorkomen van beten of irritaties. Ook is er een EHBO-sectie toegevoegd met tips voor het behandelen van beten.

Image

Overige grafisch werk:

Heel vaak is de eerste vraag: Kunnen jullie ook een naam bedenken? Maar natuurlijk. Name-generation is een van onze specialiteiten. Bedenken, testen, checken, registeren en claimen.

En na de naam ontstaat een logo of zelfs een complete huisstijl. We maken het allemaal. Volledige corporate designs (inclusief guidelines/manuals) of gewoon een visitekaartje. Maar ook tijdschrift covers, boekomslagen, spandoeken, gevel en autobelettering. Noem maar op.

Voor AVROTROS bedachten we de naam MUZE voor een nieuw kunst & cultuurtijdschrift en daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor het logo en de pay off; MEER KIJK OP KUNSTImage
Image
Image
Image

Bekijk ook deze voorbeelden:
ONLINE MARKETING // GRAPHIC DESIGN // ADVERTISING // EVENT MARKETING // GUERRILLA MARKETING // RETAIL MARKETING // MULTIMEDIAAL // SALES PROMOTION

Of ga terug naar de homepage

Share this Post