Vliegende panda’s van KLM

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

De reuzenpanda’s in het toestel van KLM zorgden voor een bijzonder moment. Alles aan vlucht KL892 van het Chinese Chengdu naar Amsterdam was anders dan normaal. In het passagiersgedeelte, voorin het toestel, zaten zo’n 200 mensen. En achter, in het vrachtruim, zatten Wu Wen en Xing Ya. Na zestien jaar regelen krijgt Ouwehands Dierenpark in Rhenen de reuzenpanda’s voor vijftien jaar mee.

Op de Boeing 747-combi zitten pandastickers. Over de vliegtuigstoelen hangen pandahoesjes. En bij aankomst gaan ze in een vrachtwagen die helemaal speciaal designed is. Ook de inmiddels bekende KLM Bus, die eruit ziet als een vliegtuig is tijdelijk helemaal ‘omgeplakt’. De bus ging mee in de stoet naar Ouwehands en zal daarna nog een aantal weken met de panda’s erop blijven rijden.

Bolster & Pit is verantwoordelijk voor het design van de KLM bus. Ook deze versie met Panda’s.

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][/vc_column][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px”][vc_column fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″]

Share this Post

[/vc_column][/vc_row]