Dr. Falk Pharma Benelux

Dr. Falk Pharma is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van geneesmiddelen voor darm- en leverziekten. Alle geneesmiddelen van Dr. Falk Pharma zijn op recept verkrijgbaar en worden inmiddels in 65 landen ter wereld verkocht.

Bolster & Pit ontwikkelde de positionering, een corporate campagne voor meer awareness bij specialisten én diverse mailings om de verschillende producten onder de aandacht te brengen.

De 'dank u wel' campagne heeft als doel om daadwerkelijk de artsen vanuit de patiënt te bedanken. Door het voorschrijven van het juiste geneesmiddel was de patiënt weer in de gelegenheid om weer de 'gewone' dingen van het leven te doen.

Image
Image
Image

Naast bovenstaande advertenties en mailkaarten hebben we de artsen ook persoonlijke videoboodschappen gestuurd. Hieronder zie je 2 voorbeelden van zo'n boodschap.

Dr. Falk Corporate campagne

In 2020 hebben we voor Dr. Falk een communication manual gemaakt en een corporate campagne waaronder ook een nieuwe website.

Image

Vakbladadvertenties voor de zorg

Voor Care Com Zorgcommunicatie hebben we een campagne ontwikkeld ter promotie van Care Com bij de DMU van grote zorgaanbieders. Pakkende advertenties werden in het vakblad Skipr geplaatst. Vervolgens werden een aantal deze Skiprs voorzien van een sticker, boeklint of persoonlijke boodschap. Deze versies werden persoonlijk aan de DMU afgegeven op de dag dat de Skipr officieel uitkomt waardoor wij zeker wisten dat de advertentie gezien zou worden.

Image
Image

Share this Post